Γιαννιτσά Εδεσσα Σκύδρα Αριδαία Λουτράκι Αγιος Αθανάσιος Καιμάκτσαλαν Σημαντικοί προορισμοί Αρχαία - Μουσεία Επικοινωνία


 Η συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Θεσσαλονίκη

Μετά από τρία χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά διοργανώνουν και πάλι στην πόλη της Θεσσαλονίκης μια σειρά από τριήμερες συνελευσεις που θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα Συνελεύσεων της Σταυρούπολης (Λαγκαδά 349-353). Το συνέδριο που έχει προγραμματιστεί για τις 11-13 Αυγούστου 2023 αναμένεται να το παρακολουθήσουν περισσότεροι από 300 Μάρτυρες του Ιεχωβά από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Περίπου 6.000 παρόμοιες εκδηλώσεις θα διεξαχθούν παγκόσμια το 2023 με το θέμα «“Κάντε Υπομονή” με Μακροθυμία!». Στη Θεσσαλονίκη και μόνο θα διεξαχθούν 10 επαναλαμβανόμενα συνέδρια σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από Παρασκευή έως Κυριακή, θα αναλύονται τα χαρακτηριστικά της υπομονής και της μακροθυμίας και με βάση το παράδειγμα που άφησαν βιβλικά πρόσωπα, θα τονιστεί η αξία που έχουν αυτές οι ιδιότητες στη σύγχρονη εποχή. Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα περιλαμβάνει το βάφτισμα νέων πιστών.

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά διοργανώνουν δημόσια συνέδρια για περισσότερα από 100 χρόνια σε γήπεδα, συνεδριακά κέντρα και θέατρα σε όλο τον κόσμο. Το καλοκαίρι του 2023 θα συγκεντρωθούν, για πρώτη φορά μετά την άρση των περιορισμών λόγω της πανδημίας, σε μεγάλες συνελεύσεις σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και δεν περιφέρεται δίσκος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή για τον εντοπισμό κάποιας τοποθεσίας ή ημερομηνίας διεξαγωγής της εκδήλωσης, παρέχονται στον ιστότοπο jw.org , στην καρτέλα «Σχετικά με Εμάς > Συνελεύσεις».

Ρώσοι και Ουκρανοί συμμετείχαν σε συνέδριο στη Θεσσαλονίκη!
Ένα αξιοσημείωτο γεγονός έλαβε χώρα στα φετινά συνέδρια των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Θεσσαλονίκη. Ενα από αυτά (28-30/7) το παρακολούθησαν μαζί Ρώσοι και Ουκρανοί Μάρτυρες, που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το συνέδριο αυτό αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά ώστε να δείξουν ότι η αγάπη και η ειρήνη μεταξύ των ανθρώπων είναι εφικτές, ακόμη και αν οι χώρες τους βρίσκονται σε συνθήκες πολέμου.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου παρουσίασε, μεταξύ άλλων, την καταλυτική επίδραση που μπορεί να έχει η διδασκαλία της Αγίας Γραφής στη ζωή των ανθρώπων, παραμερίζοντας εθνικές, φυλετικές ή πολιτισμικές διαφορές.

Το καλοκαίρι αυτό πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη επαναλαμβανόμενα τριήμερα συνέδρια (Παρασκευή – Κυριακή) και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα jw.org


Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst