Γιαννιτσά Εδεσσα Σκύδρα Αριδαία Λουτράκι Αγιος Αθανάσιος Καιμάκτσαλαν Σημαντικοί προορισμοί Αρχαία - Μουσεία Επικοινωνία


 Εξόντωσαν 40 αδέσποτα εν όψει Χριστουγέννων

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Γιαννιτσών καταγγέλλει την απαράδεκτη επιχείρηση σκούπα, της εξαφάνισης-εξόντωσης όλων των αδέσποτων ζώων από την Κρύα Βρύση του Δήμου Πέλλας, παραμονές των Χριστουγέννων του 2011. Σαράντα περίπου ζώα σύμφωνα με καταγγέλλοντες κατοίκους της Κρύας Βρύσης!
Εκφράζουμε τη λύπη, την οργή αλλά και τη θλίψη μας για τη γενικότερη πολιτισμική και ηθική εικόνα της κοινωνίας αλλά και βέβαια της πολιτικής του τόπου μας, γιατί είναι φανερό πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για οργανωμένη επιχείρηση .

Η αποτρόπαια αυτή πράξη έχει πραγματικούς δράστες. Δράστες που τους καλύπτει το σκοτάδι της ανωνυμίας και άρα της ανανδρίας, ο φόβος των συνεπειών και του «μπλεξίματος» σε περίπτωση μαρτυρίας, ο ωχαδερφισμός, η τριτοκοσμική τακτική νοικοκυροσύνης: Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να διαχειριστούμε το θέμα των αδέσποτων; Τα ...εξαφανίζουμε ή τα δηλητηριάζουμε και το λύνουμε το θέμα! Ανέξοδα κι απάνθρωπα. Ανήθικα και τόσο εύκολα!

Εύγε σ' αυτούς που έδωσαν τις …ψιθυριστές εντολές, εύγε και σ' αυτούς που τις έκαναν πράξη! Εύγε σ' αυτούς που καθάρισαν τους δρόμους της μικρής τους πόλης από τα αδέσποτα ζώα για να δεχτούνε τα Χριστούγεννα! Τη γιορτή της αγάπης. Τέτοια υποκρισία!!!

Απαιτούμε να διερευνηθεί η εγκληματική αυτή πράξη, να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι δράστες όπως ορίζει ο νόμος. Ο νόμος, όχι εμείς! Ο νόμος του κράτους μας, εν έτει 2011...

Αυτά αναφέρει στην επιστολή διαμαρτυρίας του ο σύλλογος και δυστυχώς, στο adespoto.gr έχουμε δημοσιεύσει πολλά αισχρά περιστατικά από την περιοχή της Πέλλας που φανερώνουν μια γενικότερη εχθρότητα προς τα ζώα!

Στείλτε και εσείς την διαμαρτυρία σας στο dimos@giannitsa.gr


Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst