Γιαννιτσά Εδεσσα Σκύδρα Αριδαία Λουτράκι Αγιος Αθανάσιος Καιμάκτσαλαν Σημαντικοί προορισμοί Αρχαία - Μουσεία Επικοινωνία


 Ετήσια συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

«Μουσική Περιπλάνηση…»
Το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 και ώρα 8:00 μμ θα πραγματοποιηθεί η καθιερω-μένη ετήσια συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.
Η “μουσική περιπλάνηση” περιλαμβάνει έργα από την βυζαντινή μας υμνογραφί-α, έργα από το δυτικό ρεπερτόριο, έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών διασκευασμένα από τους καθηγητές του σχολείου και τέλος αντιπροσωπευτικά έργα της Ελληνικής δημοτικής μουσικής.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις προσπάθειες των μαθητών και να διαπιστώσει από κοντά ότι το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών είναι ένα ξεχωριστό σχο-λείο στο οποίο οι μαθητές του εργάζονται ομαδικά, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και «εκφράζονται» καλλιτεχνικά. Στο τέλος θα ερμηνευτούν συνθέσεις των μαθητών του Σχολείου.
Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για τις εγγραφές του επόμε-νου σχολικού έτους θα υποβάλλονται στη διεύθυνση του σχολείου από 10 έως 31 Μαΐ-ου (πληροφορίες στο τηλέφωνο 2382028999 / 6945771684). Η διαδικασία επιλογής των νέων μαθητών ορίζεται για το τέλος Ιουνίου, αφορά δε στη μουσική αντίληψη των παιδιών και όχι απαραίτητα στον έλεγχο προηγούμενων μουσικών γνώσεων.
Ο Διευθυντής
Μιχαηλίδης Μενέλαος


Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst