Γιαννιτσά Εδεσσα Σκύδρα Αριδαία Λουτράκι Αγιος Αθανάσιος Καιμάκτσαλαν Σημαντικοί προορισμοί Αρχαία - Μουσεία Επικοινωνία


 

  • Αρχική
  • Gossip
  • Μετανιώνει η Mariah Carey για την εμφάνιση της σε πάρτι του Καντάφι


Μετανιώνει η Mariah Carey για την εμφάνιση της σε πάρτι του Καντάφι

Η Mariah Carey προστέθηκε στην λίστα των καλλιτεχνών που αποφάσισαν να δωρίσουν τα υπέρογκα ποσά που είχαν λάβει για μίνι εμφανίσεις τους σε πάρτι της οικογένειας του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι.

Η 41χρονη διάσημη τραγουδίστρια, σε ανακοίνωση της τόνισε πως ήταν αφελής και δεν ήξερε για ποιο πρόσωπο είχε κληθεί να τραγουδήσει. Υπογραμμίζει επίσης πως νιώθει απαίσια και ντροπιασμένη που πήρε μέρος σε κάτι τέτοιο.

Ακόμη, η Mariah Carey επισημαίνει στη δήλωση της πως όλοι οι καλλιτέχνες θα πρέπει να είναι πιο συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι σε ότι αφορά ποιοι τους καλούν σε συναυλίες.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Mariah Carey δεν θέλησε να αποκαλύψει το ύψος του ποσού με το οποίο πληρώθηκε η σταρ για την εμφάνιση της σε πάρτι για την οικογένεια Καντάφι στο St Bart’s.

Επίσης, η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας υπενθύμισε το φιλανθρωπικό έργο της M. Carey, ενώ τόνισε πως τα έσοδα από το τραγούδι “Save the Day”, που έχει γράψει η Carey για το νέο της album, θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς που επικεντρώνονται σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σημειώνεται πως πρόσφατα, η Nelly Furtado και η Beyonce Knowles ανακοίνωσαν πως είχαν λάβει ένα μεγάλο ποσό για μια τους εμφάνιση σε πάρτι, που όπως αποδείχτηκε ήταν για την οικογένεια του Καντάφι. Και οι δύο καλλιτέχνιδες δώρισαν τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Λιβύη βρίσκεται σε αναβρασμό, και ο Καντάφι είναι στο επίκεντρο της διεθνούς κατακραυγής, καθώς η εξέγερση εναντίον του έχει κοστίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Πηγή: www.ant1online.gr


Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst