Γιαννιτσά Εδεσσα Σκύδρα Αριδαία Λουτράκι Αγιος Αθανάσιος Καιμάκτσαλαν Σημαντικοί προορισμοί Αρχαία - Μουσεία Επικοινωνία


 Φιλανθρωπική δωρεά από την Beyonce Knowles !!

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyonce δήλωσε ότι έχει δωρίσει τα χρήματα που έλαβε για την παρουσία της σε ένα ιδιωτικό πάρτι, το 2009, για την ανοικοδόμηση της Αϊτής, μόλις έμαθε ότι ο διοργανωτής της εκδήλωσης συνδέεται με την οικογένεια του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι.

Η 29χρονη τραγουδίστρια είναι η τελευταία από μία σειρά καλλιτεχνών που παίρνουν αποστάσεις από την οικογένεια Καντάφι, μετά τη διεθνή καταδίκη των προσπαθειών του να καταπνίξει την εξέγερση στη Λιβύη και τα δημοσιεύματα που θέλουν πολλούς διάσημους αστέρες να έχουν εμφανιστεί σε πάρτι συνεργατών του Καντάφι τα τελευταία χρόνια.

«Όλα τα χρήματα που δόθηκαν στην Beyonce για την εμφάνισή της σε ένα ιδιωτικό πάρτι στην παραλία Nikki Beach του St. Barts την παραμονή πρωτοχρονιάς του 2009, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας που δόθηκε στην εταιρεία που κλείνει τις δουλειές της, έχουν δοθεί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο για τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της Αϊτής μετά το σεισμό», αναφέρει η Beyonce σε ανακοίνωση στον ιστότοπό της.

«Μόλις έγινε γνωστό ότι ο διοργανωτής συνδεόταν με την οικογένεια του Καντάφι ελήφθη η απόφαση να δοθούν τα χρήματα για καλό σκοπό», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η καναδή τραγουδίστρια Nely Furtado δήλωσε ότι θα δωρίσει το 1 εκατομμύριο δολάρια που είχε λάβει όταν τραγούδησε για την οικογένεια του Καντάφι στην Ιταλία.

Ο μουσικός Τύπος έχει αναφερθεί σε πολλούς διάσημους τραγουδιστές που τα τελευταία έξι χρόνια έχουν εμφανιστεί σε πάρτι της οικογένειας Καντάφι λαμβάνοντας υπέρογκες αμοιβές

Πηγή: www.ant1online.gr


Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst