Γιαννιτσά Εδεσσα Σκύδρα Αριδαία Λουτράκι Αγιος Αθανάσιος Καιμάκτσαλαν Σημαντικοί προορισμοί Αρχαία - Μουσεία Επικοινωνία


 

  • Αρχική
  • Videos
  • ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟY TOY ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ (VIDEO)


ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΘΑΝΑΤΟY TOY ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ (VIDEO)

Πέρασαν την Τρίτη την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο
Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του παιδιού τους και οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη πέρασαν την Τρίτη την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα epirus-tv-news.blogspot.gr, η κατάθεση της μητέρας και του πατέρα του άτυχου σπουδαστή διήρκεσε περισσότερες από πέντε ώρες. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι και όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βγήκαν από το δικαστικό μέγαρο εμφανώς καταβεβλημένοι και σκυθρωποί.

Με τη σημερινή κατάθεση των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη ολοκληρώνεται ο κύκλος των καταθέσεων και αναμένεται στη συνέχεια να απολογηθούν τα οχτώ μέλη της παρέας των σκληρών Κρητικών που βαρύνονται με τις κατηγορίες των επικίνδυνων σωματικών βλαβών και άσκηση παράνομης βίας κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικης Σχολής στα Ιωάννινα.

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου ,σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ,ο διακεκριμένος ποινικολόγος των Ιωαννίνων και δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, κ. Δ. Μπούκας ανάφερε χαρακτηριστικά πως οι γονείς κατέθεσαν σήμερα εκείνα τα στοιχεία που οι ίδιοι αξιολογούν ως ιδιαιτέρως σημαντικά.

«Είναι θετικό το ότι προχωρά η υπόθεση με ικανοποιητικό ρυθμό αν αναλογιστεί κανείς τους ρυθμούς που κινείται η δικαιοσύνη», σημείωσε ο κ.Μπούκας για να προσθέσει στη συνέχεια πως σε σύντομο διάστημα αναμένονται περισσότερες εξελίξεις σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς του Βαγγέλη δεν γνώριζαν όσα συνέβαιναν στα Ιωάννινα.

«Αν είχαν γνώση θα είχαν λάβει και δραστικά μέτρα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η περαίωση των υποθέσεων», πρόσθεσε ο κ.Μπούκας και υπογράμμισε πως «δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά και όσο η υπόθεση εξακολουθεί να αιωρείται αυτό είναι οδυνηρό για τα παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια».

«Οι γονείς του Βαγγέλη είναι εξαίρετοι άνθρωποι και χειρίζονται την κατάσταση μετά τον χαμό του παιδιού τους με υποδειγματική αξιοπρέπεια και χαρισματικές ψυχολογικές αντοχές, ενώ παράλληλα αισθάνονται απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή, σε όλο τον απλό τον κόσμο το ενδιαφέρον του οποίου εξακολουθεί να παραμένει αμείωτο και μάλιστα και αυξανόμενο για τον Βαγγέλη», κατέληξε.


Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst