Γιαννιτσά Εδεσσα Σκύδρα Αριδαία Λουτράκι Αγιος Αθανάσιος Καιμάκτσαλαν Σημαντικοί προορισμοί Αρχαία - Μουσεία Επικοινωνία


 

  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Τι οδήγησε τον φοιτητή στην αυτοκτονία μέσα στο ΤΕΙ; Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες!


Τι οδήγησε τον φοιτητή στην αυτοκτονία μέσα στο ΤΕΙ; Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες!

Τι οδήγησε τον σπουδαστή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο ΤΕΙ Μεσολογγίου να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο κτίριο όπου φοιτούσε τα τελευταία πέντε χρόνια προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν οι Αρχές.

Η αυτοκτονία του 23χρονου Δημήτρη αποκαλύφθηκε όταν η καθαρίστρια του ιδρύματος, ανεβαίνοντας το εσωτερικό κλιμακοστάσιο, τον αντίκρισε απαγχονισμένο, από κιγκλίδωμα σκάλας που οδηγούσε στον πρώτο όροφο του ΤΕΙ.

«Ήταν ένα ήσυχο, σεμνό παιδί. Το κοιτούσες στα μάτια και έστρεφε το βλέμμα κάτω. Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Το συγκλονιστικό, όπως φαίνεται, είναι ότι το είχε προσχεδιάσει. Το σχοινί, όπως μάθαμε, ήταν καινούργιο, ενώ πρέπει να κατέβαλε κόπο για να μπορέσει να κρυφτεί και να παραμείνει στο κτίριο» λέει στην «Ελευθερία του Τύπου» ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Τριανταφύλλου.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ο νεαρός να είχε πέσει θύμα επιθετικής συμπεριφοράς από συμφοιτητές του, ο κ. Τριανταφύλλου άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, τονίζοντας ότι «στο ακαδημαϊκό περιβάλλον τέτοια περιστατικά είναι πολύ πιο δύσκολο να αποκαλυφθούν», ενώ συμπλήρωσε ότι καλώς εκλήθησαν για κατάθεση διοίκηση και προσωπικό του ΤΕΙ, «ώστε αν το περιστατικό έχει άλλες προεκτάσεις» να αποκαλυφθούν. Κατά τον ίδιο, «μπορεί να είναι κάποια δήλωση (σ.σ.: η αυτοκτονία), κάτι να ήθελε να πει το παιδί».

Αστυνομική πηγή ανέφερε πως ο 23χρονος δεν είχε πάνω του στοιχεία ταυτότητας, πέρα από μια κάρτα σούπερ μάρκετ, στην οποία απευθύνθηκαν οι Αρχές για να τον ταυτοποιήσουν. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του, που διαμένουν στην Αθήνα, απ’ όπου καταγόταν και ο ίδιος. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το μικρό διαμέρισμα του νεαρού στο κέντρο του Μεσολογγίου, αλλά δεν εντόπισαν οτιδήποτε που να εξηγεί το αδιέξοδο του νεαρού.
Κατά πληροφορίες, ο Δημήτρης δεν είχε πολλούς φίλους, δεν είχε λογαριασμό στα social media, ενώ σύμφωνα με καθηγητή του χρωστούσε 13 μαθήματα. Μεταξύ άλλων εξετάζεται το ενδεχόμενο της ερωτικής απογοήτευσης, ενώ για τις Αρχές το γεγονός ότι επέλεξε να αυτοκτονήσει μέσα στο ΤΕΙ χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σημαντικό. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Πάτρα για να γίνει νεκροψία - νεκροτομή.


Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst