Γιαννιτσά Εδεσσα Σκύδρα Αριδαία Λουτράκι Αγιος Αθανάσιος Καιμάκτσαλαν Σημαντικοί προορισμοί Αρχαία - Μουσεία Επικοινωνία


 

  • Αρχική
  • Gossip
  • Νέα επεισόδια στην κόντρα Κανάκη-Καλυβάτση


Νέα επεισόδια στην κόντρα Κανάκη-Καλυβάτση

Υπήρξαν συνεργάτες και φίλοι καρδιακοί, "καρντάσια" που λένε και στη Θεσσαλονίκη, όμως βρίσκονται χρόνια πλέον στα μαχαίρια. Ο λόγος για τους πρώην αυτοκόλλητους Σωτήρη Καλυβάτση και Αντώνη Κανάκη, που η κόντρα τους δεν έχει τελειωμό.

Λάδι στη φωτιά έριξε με τις μπηχτές που πέταξε από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο μίστερ Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, ο οποίος είπε με νόημα: «Οι συγκεκριμένοι φίλοι πρέπει να είναι ώριμοι και επαγγελματίες και να μπορούν να διαχωρίζουν απόλυτα τη φιλική από την επαγγελματική σχέση».

Και πρόσθεσε: «Έχω την τύχη αυτή τη στιγμή στη ζωή μου να βρίσκομαι με τέτοιους φίλους που είναι και επαγγελματίες και με συνείδηση που μπορούν να ξεχωρίσουν τους ρόλους, τις σχέσεις».

Αλλά και ο πρώην κολλητός δεν πάει πίσω, αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τα χειρότερα λέει για τον Αντώνη Κανάκη, τον οποίο μάλιστα προσφάτως αποκάλεσε και πανελίστα.

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης, όπως λέει σε συνέντευξη στο περιοδικό Men’sHealth, ο ίδιος και η παρέα του περνούν από κόσκινο τους πάντες, χωρίς εξαίρεση. Ακόμα και τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος δεν έχει ακούσει και λίγα από τους Ράδιο Αρβύλα.

«Δεν ξέρω αν η σάτιρα έχει όρια. Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν έχει και δεν πρέπει να έχει», λέει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Πηγή: star


Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst