Πέτρινο  - Πιτσαρίες

Διεύθυνση: Χατζηδημητρίου 92 
Πόλη: Γιαννιτσά 
Τηλέφωνο: 23820 82595 
Ιστοσελίδα: petrino.asp

 


Μια νόστιμη πίτσα δεν την καταλαβαίνεις με το πρώτο κομμάτι. Την καταλαβαίνεις στο τελευταίο τότε που λες "Θέλω κι άλλη".

Λαχταριστές πίτσες ψημένες στο πυρότουβλο σε παραδοσιακό φούρνο με ξύλα. Μακαρονάδες και ζυμαρικά φτιαγμένα με τέχνη, πολύ μεράκι και αγνά υλικά.
Το μενού συμπληρώνετε με πεινιρλί σκαλτσόνε και ολόφρεσκες σαλάτες που κόβονται και ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή.

Και φυσικά αξιόλογη ποικιλία από διαλεγμένα κρασιά, μπύρες, αναψυκτικά για να συνοδεύσετε πιο απολαυστικά το δείπνο σας.

Οι νοστιμιές από το πέτρινο φτάνουν στο χώρο σας γρήγορα και με την άψογη συσκευασία είναι πάντα ζεστές και λαχταριστές. Όμως δίνοντάς μας λίγο χρόνο μπορούμε να περιποιούμαστε την παραγγελία σας ακόμα πιο τέλεια.

   

 

Δείτε τι προσφέρουμε

Πίτσες, Ορεκτικά, Ζυμαρικά φούρνου, Ζυμαρικά τηγανιού, Σαλάτες, Κρασιά, Μπύρες, Αναψυκτικά 

 

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία από το σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα μας , και να έχετε την πίτσα της αρεσκείας σας σε λίγη ώρα στην πόρτα σας.

  
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας Αυτο-Μοτο Βιομηχανίες Γάμος - Βάπτιση Γεωργικά μηχ - Υπηρεσίες Διασκέδαση - Εξοδος Διάφορα Εκπαίδευση Ένδυση Ενημέρωση -Τύπος Έπιπλα Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά Οικοδομικές εργασίες - Υλικά Ομορφιά Σπίτι - Διακόσμηση Τουρισμός Τρόφιμα - Ποτά Υγεία - Άθληση - Χόμπι Υπηρεσίες


 

Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst